Théta-Tangó Alap Egyedülállóknak – Theta-Tango

Théta-Tangó Alap Egyedülállóknak

 In aktualis

Kívülről a tangó tűnhet egy harmonikus páros táncnak, vagy egy szexuális előjátéknak, de belül egyik sem az. Aki tangót táncol az tudja, hogy a tangóban olyan titkokkal találkozunk olyan érzelmekkel amit szóban lehetetlen kifejezni. Minél mélyebbre mész a tangóban, annál inkább észre veszed, hogy mennyire ez egy metafora bármilyen emberi kapcsolatra, legyen az szerelem, szex, barátság, szülői kapcsolat vagy együttműködést. És ez azt jelenti, hogy igazi intimitást lehet tanulni ebben az egyetemes alapfokú testmozgásban, hogy ezt a tudást később használható az élet más területein.

***

Théta-Tangó: test- és mozgásközpontú önismereti módszer.
Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.

Théta-tangó alaptanfolyamot egyedülállóknak ajánlom. Hozhatsz partnert, barátot magaddal, azonban fontos hogy nem vagytok együttélésben vagy párkapcsolatban a partnereddel. Akik párban vannak, azoknak az alábbi órákat ajánlom:
https://www.facebook.com/events/2749430155339923/?event_time_id=2749430188673253

Az órák 2020 szeptember 8-án kezdődnek
kedd és csütörtöki napokon,
18:00-19:30 idősávban.
Első rész 10 alkalmas, így október 8-áig tart.
http://theta-tango.com/programok/orarend/

Helyszín: Roxy Stúdió, Tátra utca 4, 1136 Budapest
(a Jászai Mari tér közelében)

Részvételi szándékotokat, kérlek jelezzétek emailen (eva@theta-tango.com).
Kiscsoportos foglalkozás 8-10 személynek van hely, jelentkezés sorrendben tudlak fogadni.
A tanfolyam teljes költsége 40 000 huf (kedvezményes ár 36 000 huf)
Regisztráció:
http://theta-tango.com/regisztracio/theta-tango-tanfolyam-10-alkalmas/
***********************************************
Addig is, ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal: eva@theta-tango.com, vagy msg üzenetben

Ajánlott Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?

“…mindaddig amíg mozgásban vagyok visz az áramlás, ha ebben az állapotban létezem hosszabb ideig, úgy egy önmagam mélyebb rétegéhez kapcsolódom. Ez a kapcsolat új érzéseket jelenít meg…innen indul a belső munka…ekkor a reakcióim másak lesznek: nem a berögzültek hanem az ösztönösek, itt látok rá arra az önmagamra aki az árnyékban létezik…”

Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

tangó, mozgás, önismeret