Covid miatt elmaradt!!! Théta-Tangó Alapok Pároknak 10 alkalmas, kezdés március 24 18:30 – Theta-Tango

Covid miatt elmaradt!!! Théta-Tangó Alapok Pároknak 10 alkalmas, kezdés március 24 18:30

 In aktualis

A jó kapcsolatnak rendje van,
mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják;
A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan,
mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni.
A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség; A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak.
/Anna Lindbergh/

Théta-tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk.
Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.

Erre a programra azokat várom akik együtt élnek valamilyen formában (párkapcsolat, házasság) és mintegy “párterápiának” vagy “közös-tánctanulásnak” fogjátok fel ezt a lehetőséget. Vagy egyszerűen a párkapcsolat egy újabb szintjére szeretnétek emelni pl. mélyíteni az intimitást, több minőségi időt tölteni együtt.

A 10 alkalom 2020 március 24-én kezdődik, heti egy alkalommal találkozunk, mindig ugyanazon az estén, ugyanabban az órában (18:30-20:30). Összesen 10 alkalommal számoljatok, az eseményben felajánlott alkalmakat vehetitek alapnak.

Helyszín: Izabella utca 36-38, 1077 Budapest
(közel az Oktogonhoz, Király utcához)

Az órákon történő részvételhez szükséges bejelentkezni.
Kiscsoportos foglalkozás, jelentkezés sorrendben tudlak fogadni.
A tanfolyam teljes költsége: 40 000 huf /a helyed 8000 huf előleg befizetéséhvel biztosíthatod.
Regisztrációs felület itt található:
http://theta-tango.com/regisztracio/theta-tango-tanfolyam-10-alkalmas/

Addig is, ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal: eva@theta-tango.com, vagy msg üzenetben

Ajánlott Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?

Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search