Vendégkönyv – Theta-Tango

Théta-Tangó alap:

„…kőkemény kihívás volt az óra, néha csorgott a hátamon a víz, de szeretem, az ilyen kihívásokat nagyon tetszik a megközelítés és a koncepció…”

„…nagyon köszönjük a tegnap esti órát, pont azt kaptuk, amit szavakban nem lehet megbeszélni…”

„…nekem sokat jelentenek az óráid,… és igen szeretném megélni végre a bennem lévő nőt, és szeretnék olyan férfiakat érezni, akikben meg lehet bízni …”

„…amikor a férfi vezetni szándékozik és elbizonytalanodik, nőként azt érzem, hogy segítenem kell őt, tennem kell valamit az ügyért,…ilyenkor még jobban elbizonytalanodott,…tehát beláttam, hogy ilyenkor a legjobb ha nem teszek semmit, csak ott vagyok vele várok amíg ismét önmaga lesz és kezdeményezi a vezetést, ez a legtöbb amit tehetek érte…

Kapcsolódás óra:

„A kapcsolódás egy újfajta szintjét sikerült megismernem… teljesen kezdő tangósként nem tudom, hogy a partneremmel való tökéletes összehangolódás annak köszönhető, hogy nagyon jól ráéreztünk egymásra, vagy ez a tangóban normális, vagy a théta emelte ilyen magas szintre az élményt. Minden esetre a théta-tangóban fantasztikus volt!”

„…anélkül, hogy tudtam volna, hogyan is kell tangózni egész egyszerűen csak átadtam magam az egésznek. baromi jó volt… :)) Utána pedig külön jól esett, hogy a partneremnek is, tangó élménye volt…. szuper volt!”

„…úgy érzem magam, mintha egy kiadós, napos vasárnap délutáni szunyókálásból ébredtem volna frissen. Imádtam ezt az érzést, azóta is mosolygok, ha eszembe jut…forróság volt a jellemző és valamiféle intenzív mélység … szerettem…”

 „…a workshop óta könnyen tudok mélyebben kapcsolódni a partneremhez…”

 „…igazából nekem egy összkép maradt meg, az összes gyakorlat nagyon mély volt. Úgy érzem, a partneremmel nagyon össze tudtunk kapcsolódni. Jó volt vele dolgozni (még így is, hogy nem tangózott korábban). Az egész hétvége egy nagyon szép emlék marad számomra. Remélem, fogom tudni még gyakorolni a thétás összekapcsolódást tangóban és azon kívül is…”

„Nagyon, nagyon csodás felemelő érzés volt…köszönjük a nagyszerű foglalkozást, és a megéléseket amit a théta-tangó adott. Újra kedvem lett táncolni”…
„Fantasztikus tapasztalás volt és tart folyamatosan,remélem lesz folytatás,mindannyiunk kiteljesedésére!”
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search