Magánszemélyeknek – Theta-Tango

Kinek ajánlom a Théta-Tangó módszert?

Azoknak akik férfi-nő kapcsolatban érdekeltek. Azoknak, akik a kapcsolataik minőségén változtatni szeretnének. Azoknak aki a testükkel egy jó kapcsolatot szeretnének kialakítani. Azoknak akik a mozgást, táncot szeretnék megélni, megérteni egy védett megtartó környezetben. 2017 őszétől külön csoportokban dolgozom párokkal. Az argentin tangóban a  férfi-női szerepek “vezető” és “követő” a hagyományos értelemben működnek, és a helyükön vannak, nem úgy a világunkban, a mindennapokban. Azoknak ajánlom akiknek, a másik közelsége, érintése idegen, vagy az idegenekkel történő kapcsolódás emberi kapcsolatok kialakítása szorongást eredményez. Amennyiben ez a témátok, a Ti ritmusotokban támogatlak gyakorlatokon keresztül ezekhez a félelmeitekhez odamenni, megélni, átölelni, lebontani, meghaladni mindazt ami egy őszinte igaz kapcsolódástól elválaszt. Ajánlom azoknak is akik a tangóban fellelhető intimitást  szeretnék megtapasztalni.

Összefoglalva:

 • érintéstől, kötődéstől való félelem feloldására
 • párkapcsolati együtt fejlődésre
 • vezet(ői), követ(ői) szerepek megismerésére
 • a hiányzó figyelem, elfogadás megtapasztalására
 • női, férfi minőségeink fejlesztésére
 • partner, csoport, közösségben munka – a magányosság felszámolására
 • meghaladni a “botlábú vagyok”, “nincs zenei hallásom” stb., mintákat :).

Théta-Tangó órák:

 1. csoportos max. 10-12 személy
 2. egyéni konzultáció és théta-tangó óra
 3. egyéni konzultáció és théta-tangó óra PÁROKNAK

Csoportos órák témái:

 1. théta-tangó alapok 
 2. théta-tangó haladó 
 3. műhely órák 

Miért érdemes kipróbálnod?

Úgy is mondható, hogy a tangó szavak nélküli párbeszéd mozgásban kifejezve. Így a tapasztalás útján érezheted meg, hogy milyen. Erre alkalmas a théta-tangó alap kurzus, amely 10 alkalom.

Miben egyedi a Théta-Tangó?

Egy olyan eszköz, ami az önismeretet ötvözi a tánccal, tehát táncosként szükséged van rá, hogy közelebb kerülj a test-lélek egységéhez. Nem táncosként, könnyed tánc és önismereti gyakorlatok által kerülsz közelebb önmagadhoz és az emberi kapcsolataidhoz. A tánc jellege, a partnerre figyelés, a vezetés-követés, a női és a férfi szerepek megélése ebben a különleges formában igen gazdag önismereti tapasztalásokat eredményez, amit az életben is tudsz használni a továbbiakban.

Testünk bölcsebb mint gondolnánk, olyan titkokat hordoz magában, amit csak mozgásban tapasztalás útján ismerhetünk meg.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search