ThetaHealing® – Theta-Tango

Miről szól a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® egy erőteljes új energiás módszer. Vianna Stibal nevéhez fűződik. Ő az, aki személyesen képezi a tanárokat a világ minden pontján. A tanárok kiváltsága továbbítani ezt a tudást a konzulenseknek, akik lelki és fizikai blokkok oldására használják egyéni konzultáció során. A ThetaHealing® 2012-ben érkezett Magyarországra, azóta számos ember életében jelentős fordulatot váltott ki.

A ThetaHealing® kezelés egy ellazult, nyugodt, megengedő tudatállapotban történik. Ezt nevezzük mély théta állapotnak, amikor egy meditáció segítségével a théta agyhullámokra kapcsolódunk. Ebben az állapotban képesek vagyunk elérni a tudatalattiban elrejtett információkat és rálátni olyan generációs hitrendszerekre, amelyek nem a mieink, azonban korlátozzák az életünket, ott vannak a DNS-ünkben, sejt szinten magunkban hordozzuk. Thétában gondolataink ereje megsokszorozódik, így bármit gondolunk, legyen pozitív vagy negatív, nagy eséllyel megtörténik.

A thetahealerek csatornaként működnek. Kapcsolódva a Teremtőhöz, a létezés hetedik síkjához, a kliens érzelmein keresztül megtalálják az őt korlátozó negatív hitrendszereit. Ezeket a kliens beleegyezésével pozitív hitrendszerekké írhatják át. Konkrét fizikai betegség esetén a konzulens a betegséghez tartozó hitrendszereken dolgozik. A konzulens feladata a kapcsolattartás a Teremtő és a kliens között, a fókuszált figyelem és a változások tanúsítása. A kliens felé elvárás, hogy aktívan részt vegyen a folyamatokban és nyitott legyen a változásra.

Miben segíthet a ThetaHealing®?

  • Érzelmi blokkok, fizikai betegségek kezelésében
  • Függőségek (depresszió, alkohol, cigaretta) kezelésében
  • Kilépni a „szegény én” szindrómából, az önsajnálatból
  • Párkapcsolati problémák megoldásában
  • Születés és szülés körüli traumák feldolgozásában, feloldásában
  • Családi problémák, családi rendszer egyensúlyának visszaállításában
  • Elfogadásra, együttérzésre és mélyebb megértésre tanít
  • Anyagi bőség megteremtésében

Várlak szeretettel egyéni konzultációkra!

Benő Évi

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search