10 alkalmas Théta-Tangó AlapTanfolyam – kezdés Május 30 kedd – Theta-Tango

10 alkalmas Théta-Tangó AlapTanfolyam – kezdés Május 30 kedd

 In aktualis

Kedvesek,

ÖnismeretiTangó, Szavak nélküli párbeszéd, Tánc, Mozgás, Öröm, Férfi-Nő Kapcsolata, Szerepjáték, Intimitás ez a Théta-Tangó alapképzés.

==================================

A tangó olyan élettér, ahol csak önmagad lehetsz, maszkok nélkül, mindet „le kell vetkőznöd”, mindet, ami nem a tied, aminek nincs helye körülötted vagy benned. Nincsenek játszmák, fel kell vállalnod önmagadat. A tangóban nem úgy teszek, mintha ölelnék, hanem ölelek.

A tangóban azt kell megtanulnod, amit az életben is meg kell tanulnod. A tangó nagyon szép leképzése az életnek, a férfi-női mintáknak, annak, hogyan viszonyulsz az emberekhez, hogyan reagálsz dolgokra, hogyan adod át magad a pillanatnak. Egy önismereti folyamat ami jelenlétet igényel, a tiedet.
(részlet: https://theta-tango.com/tango-oleles)

==============================
Ha hívást érzel, itt a helyed!

(az eseményben feltüntetett záró időpont senkit ne tévesszen meg, az FB egy hét időtartamot enged meg egy eseménynek.)

Tematika:

1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.

2.Tangó technika, zeneiség és etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit érdemes (elsőre) meghallani a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?

3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, hogyan alakul ki a tangóban.

Egyedül és párban is jelentkezhettek.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségen lehetséges: eva@theta-tango.com,

Helyszín: Lehel utca 5, 1135 Budapest

várlak szeretettel,

Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search