A Nő – a követői szerep tükrében – Theta-Tango

A Nő – a követői szerep tükrében

 In aktualis, blog

Lélegezz, érezd a tested. Alakíts ki egy jó kapcsolatot a testeddel, tanulj meg figyelni a testedre, figyelni a mozdulataidat, anélkül, hogy bármilyen “kritikát megfogalmaznál, egyszerűen csak vidd a figyelmed befelé, tedd meg ezt az erőfeszítést és maradj magaddal. Ez olyan mint egy meditáció csak mozgásban.

Felejtsd el, hogy mit gondol a környezeted. Légy magaddal és ismerd meg a tested a mozgásod, a mozdulataid szándékát, vagy a szándékodhoz tartozó mozdulatot. Érezd meg, hogy melyik pillanatban vagy őszinte és melyikben nem vagy őszinte az magadhoz. 

Találd meg mikor szeretnél megfelelésből, a szeretet iránti sóvárgásból alkalmazkodni egy helyzethez. Ha már felismered akkor kezd el hagyni, hogy természetesebbek legyenek a reakcióid és vállald fel azt, hogy önazonos leszel. Alakíts ki egy szeretet kapcsolatot önmagaddal és élj ezzel együtt. Érints meg magad, élvezd az életet és a testedben létet és minden ami ettől elválaszt kérdőjelezd meg. 

Innen erről a helyről, sokkal könnyebb követi sokkal természetesebb kapcsolódni. 

A Követő a befogadó női minőség útja, hogy lebontsa magáról az elképzelt, idealizált, formákat és a maga nemes egyszerűségében ott álljon a partner előtt a valóságában, megérezze, hogy jó neki kapcsolódni a partnerhez vagy nem, merjen és tudjon választani és kiállni a saját belső érzéseiért, ki tudja azokat kommunikálni és megélni azt a kapcsolódás minőséget, ami őt megilleti. 

A felismerés és a megélés a tapasztalás visz előre.

Gyakori vallomás a követőktől, akik átmentek ezeken a folyamatokon,….kezdetben követni akartam, és mindent megtettem azért hogy jól kövessek mégsem működött, ….később észrevettem, hogy valójában az akarat mögött a megfelelés van és az a vágy hogy úgy csináljam  hogy a partneremnek jó legyen és mégsem volt jó,….aztán egyszer csak feladtam mindezt és úgy döntöttem, hogy magamra figyelek, a légzésemmel kapcsolódok és mozgás közben magamon tartom a figyelmet,….ekkor történt meg a valódi kapcsolódás a partnerhez és ekkor éreztem hogy összhangban vagyok magammal és a partnerrel is.

Az önmagaddal jó kapcsolat kialakításán dolgozunk a következő női körben számos testorientált és mozgás gyakorlattal,

várlak szeretettel, ha az életedben vagy a táncodban szeretnéd a kapcsolódásod minőségét egy másik szintre emelni:

https://www.facebook.com/events/820276848489424/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Kapcsolódás - Párkapcsolat