Férfi-Nő Szerepben, Théta-Tangó tanfolyam Kecskeméten 2019. október 6. 16:00-19:00 – Theta-Tango

Férfi-Nő Szerepben, Théta-Tangó tanfolyam Kecskeméten 2019. október 6. 16:00-19:00

 In aktualis

Férfi-Nő Szerepben
Théta-tangó test- és mozgás-központú önismereti módszerrel.

Nem vagyunk egyformák, és nem vagyunk sem jók, sem rosszak. A két pólus bennünk van: a jó és a rossz, a nő és a férfi, a tettes és az áldozat, a fény és az árnyék. Ha magadba nézel, rájössz, hogy benned is megvan mindez, és ha tovább gondolkodsz, belátod, hogy bármikor átformálhatod magad. Megérted a rosszat, és rájössz, hogy a jóból lehet rossz, a rosszból pedig jó…. írja Müller Péter a Férfiélet, női sors könyvében…

Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. Mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el, és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó a párban gyakorlást alkalmazza, így gyakran a partner tükrén keresztül látható mindaz, ami megjelenik bennünk. A foglalkozások többfélék, külön csoportokban lehet párban vagy egyedül jelentkezni.
===================================================
Magamról: Benő Éva vagyok 4 éve tartok csoportokat Théta-Tangó test és mozgásközpontú önismereti módszerrel. 5-éves gyakorlatom van az egyéni konzultációk terén, párkapcsolat és ehhez tartozó problémákkal keresnek meg leginkább. Női körben is találkozunk immár 3ik éve. Számos csoportot és képzést elvégeztem és kerestem azokat a terápiás módszereket, amelyek támogatni tudják a páros tánc és mozgás alapú önismereti módszeremet. A yoga, a vipassana, a családállítás és a tangó terápia mélyen része az önfejlődésemnek. Jelenleg 3. éven képződöm ICD testterapeutának, és azzal a szemponttal és figyelemmel tanulok, hogy megértsem a testben a mozdulatban rejlő információt és a megfelelő környezetben támogatni tudjam a klienst az önfejlődésben, önmaga jobb megértésében.
===================================================
Táncosként megfigyeltem, hogy mindenki képes egy adott tánclépést megtanulni, azonban nem mindenkinek a tánca gyönyörködtető a szem és a lélek számára. Habár nem a külső mozdulatok szépsége, hanem a belső folyamatok az öröm és az áramlás megélése a lényeges. Az argentin tangóban, mégis egyértelművé vált, hogy a két dolog egy helyre tartozik bizonyos értelemben. Így a mozdulat és a test-lélek kapcsolat szempontjából dolgozom Théta-Tangóban a kapcsolatok dinamikáján.
===================================================
Théta-Tangó órákra semmilyen táncos vagy mozgás alapú előképzettség nem szükséges. Elegendő a jelenlét és a változni akarás.

Az óráimon alapvetően nem táncolni tanítalak (habár ez sem kizárt), hanem egyfajta “páros táncterápián” vehetsz rész, ahol jobban megérted magad és a partnerrel meglévő kapcsolatodat.

Az alábbi témákat érintjük:
-a két ember között hiteles, mély kapcsolat kialakítása,
-az intimitás megélése (tisztán, erotika mentesen)
-jelenlét, testbeszéd, szándék megjelenítése
-bizalom, partnerség, áramlás

Kinek javaslom az órát:
-aki párkapcsolatban él és szeretné jobban megérteni magát és a partnerét,
-akinek nincsen párkapcsolata, vagy nem működik,
-aki fél az érintéstől, fél a partner közelségétől
-aki szeretné új alapokra helyezni a párkapcsolatát
-ha táncos vagy és önismerettel szeretnéd az eddigieket fűszerezni
===================================================
Kecskemétre először látogatok a théta-tangóval “férfi-női szerepek” témában tartok órát, ahol a vezető és követő szerepeket tudjátok megtapasztalni: az argentin tangó, energetikai gyakorlatok és testközpontú gyakorlatokon keresztül.

Az órára lehet párban vagy egyedül is jelentkezni. Kérlek msg (Evi Beno) üzenetben vagy mailben (eva@theta-tango.com) jelezd a részvételi szándékod és azt is, hogy egyedül vagy párban szeretnél jönni az eseményre. Természetesen, lehet egyedül is jelentkezni. Amennyiben te nem érsz rá, de van olyan ismerősöd vagy barátod akit érdekelhet a téma, köszönöm hogy eljuttatod hozzá a hírt. Kényelmes vagy utcai öltözetben gyertek, kérlek hozzatok változokni ebben leszünk az órán.

A foglalkozás ára: 5000 huf/fő
Helyszín: KaTheta Fitness Studió:
Illyés Gy.u 4/2 (78,04 km) Kecskemét 6000

Kérdésed van az eseménnyel kapcsolatosan?
Fordulj hozzám bizalommal, msg vagy emailen.

Várom a Találkozást!
Üdvözlettel és Öleléssel,
Benő Évi
eva@theta-tango.com
www.theta-tango.com
https://www.facebook.com/theta.tango

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search