Intimitás – Eltitkolt szükséglet – Theta-Tango

Intimitás – Eltitkolt szükséglet

 In aktualis, blog

Öröm-érzés. Elmélyülés, önmagamban a társamban. Tükör. Könnyed áramlás. Feloldódás.  Szembesülés a sötét oldalammal. Valami amit nem engedek meg magamnak. Eltitkolt szükséglet.

Kinek mi.

A minőségi figyelem, az időt szánok rád, a kiállok melletted, a fontos vagy nekem, mind mind megerősítések az életben, legyen az családban, párkapcsolatban, vagy baráti kapcsolatban. Az intimitás csak emeli a kapcsolatok, kapcsolódások minőségét. Emberi létezésünk egyik alapvető igénye az intimitás. Ha megengedem magamnak az intimitást a legmélyebb dolgaimra láthatok rá, azokra amit még magam előtt is rejtegetek. Be kell látnom, hogy ez (sokszor) egyedül nem megy. Az intimitásban csak önmagam lehetek, nincs amit és hová eltakarni.

Az intimitás nem erotika! Az intimitás két emberi minőség tiszta figyelme, tiszta kapcsolódása. A théta-tangó egyik alap témaköre a kapcsolódás és az intimitás. Itt a befogadást, megengedést tanulod/éled meg a tiszta jelenlétet a férfi és a nő között. Tapasztalod, hogyan éld meg, könnyedén, hogyan enged meg magadnak.

Egy szükséges jó!

Csend van, néma csend, a másik szemébe nézel és marad a csend, átöleled és marad a csend. Nyugodt vagy, nincsen elvárás, csak befogadás, elfogadás van. Majd megöleled és elengeded. Van mit mesélned, róla? magadról? mindkettőről, ebben a pillanatban a kettő egy, és ez így van rendjén.

A Te tangód!

Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search