Női Óra-Párkapcsolati Működéseink, Téma: Érzelmi Biztonság – Theta-Tango

Női Óra-Párkapcsolati Működéseink, Téma: Érzelmi Biztonság

 In aktualis

Kedves Nőtársaim,
2019 július 13-án szombaton 9:00-13:00 önismereti csoportba hívlak titeket. Cím: Izabella utca 36-38
A júliusi alkalom témája: Érzelmi biztonság
***************
Női csoportban olyan témák is előjönnek, amelyek a vegyes csoportban nem kapnak elég teret és figyelmet. Az elmúlt 4 év munkájában azt tapasztalom, hogy: amikor megjelenik a polaritás a férfi partner személyében, akkor a Női oldalon leginkább a “szerep” kerül előtérben és a “személy” az élőségével, érzelmeivel, a félelmeivel együtt háttérbe szorul. Valójában ezek a dolgok választanak el attól, hogy teljes önazonosan megéljük a követő szerepet és megengedjük magunknak a tévedéseket is.

Témák: önmagamhoz kapcsolódni, érzelmi biztonság, szükségletek, impulzusok, bizalom, befogadás, együttműködés, partnerség.

A foglalkozáson, test és mozgás gyakorlatokat használunk leginkább szavak nélkül.

Kiket várok erre a foglalkozásra? Azokat a hölgyeket, akik test-figyelem és mozgáson keresztül tapasztalni, fejlődni szeretnének, önmaguk igazságával találkozni.
Lehetsz táncos vagy nem, itt ez nem számít. Azonban, ha táncos vagy, sok megértést támogatást találhatsz abban, hogyan fejlesztheted a táncod önismerettel. Amennyiben nem vagy táncos úgy a test munkán, mozgáson keresztül, tapasztalhatod, hogyan lehet így önismeretre, test figyelemre szert tenni.
*******************
Hogyan teremtem meg nőként az érzelmi biztonságot?
A kapcsolatok napjainkban átértékelődnek. Régen a nő számára a férfi jelentette az anyagi és érzelmi biztonságot. Ma már az anyagi biztonságot meg tudjuk adni magunknak. Az „érzelmi biztonság” megteremtése, azonban nem lineáris feladat. Inkább egy hiányként jelenik meg.
Lehet hogy nem(csak) a partnerem „felelős” az érzelmi biztonságomért? Hogyan adhatom meg magamnak érzelmi biztonságot?
*******************
Hozzájárulás alkalmanként 8000 huf. A foglalkozás kicsoportos ezért kérek szépen emailes (eva@theta-tango.com) vagy msg (Evi Beno) bejelentkezést.
Bármilyen kérdés merül fel a eseménnyel kapcsolatosan, forduljatok hozzám bizalommal.

Szép nyári napokat
Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Hogyan fejezem ki a szükségleteimet a párkapcsolatban?