Szerepjáték Pároknak -2017 szeptember 2, 10:00-18:00 – Theta-Tango

Szerepjáték Pároknak -2017 szeptember 2, 10:00-18:00

 In aktualis

Kedvesek,

Ez az esemény PÁROKNAK szól. Egy teljes nap.
Tangó és Önismeret. Szerepek: férfi (vezet), nő (követ).

Azt észlelem, a világunkban egyik legnagyobb kihívás (férfiaknak és nőknek) megérteni egymást. Valahogy tudjuk kapcsolódni egymáshoz és ott tudjunk maradni a jelenlétünkkel a figyelmünkkel, támogatásunkkal a partnerünkkel. Ugyanis eközben folyamatosan egy történés, egy észlelés, egy ítélkezés, megszólítja a mi ítélkezésünket, megjelenik a harag, a düh a félelem…sokszor a másik nem iránt irányul, úgy hogy még csak nem is értjük, hogy miért. Néha összekeveredünk a szerepekben, a másik helyett szeretnénk megoldani a problémát, ez zavart okoz a rendszerben. Arra hívlak titeket, hogy saját működésetekre rálássatok, a partneretek tükrében, arra is hogy ép melyik szerepben vagytok, melyik szerep könnyebb, nektek és hogy tudtok a sajátotokban megérkezni, ami legtöbb esetben egy (meg)könnyebülést is jelent.

“Tangóban, amikor a szerepünkben (férfi, nő) gyakorlunk először a másik hibáit gyengeségeit véljük felfedezni. Csak később értjük meg, hogy ezek a hibák minket tükröznek és fontos információ tartalmuk van az ép aktuális helyzetet megértésére.”

Kényelmes öltözetben gyertek, váltó zoknit vagy gyakorló cipőt hozzatok. A foglalkozás 10:00-18:00 tart. Amelyben benne foglaltatik 1 óra ebédszünet.
Kérem, hogy részvételi szándékotok levélben jelezzétek: eva@theta-tango.com
Teljes nap: 14000 huf/pár.

Várlak szeretettel!
Benő Évi

A jó kapcsolatnak rendje van, mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják; A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan, mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni. A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség; A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak. /Anna Lindbergh/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search