Théta-Tangó alapok pároknak 10 alkalom, kezdés 2022 november 17-én – Theta-Tango

Théta-Tangó alapok pároknak 10 alkalom, kezdés 2022 november 17-én

 In aktualis

A jó kapcsolatnak rendje van,
mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják;
A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan,
mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni.
A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség; A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak.
/Anna Lindbergh/
Théta-tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgás gyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást.
A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk.
Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.

A théta-tangó módszerről tovább itt olvashatsz:
https://theta-tango.com/koncepcio/

Helyszín: Roxy Stúdió, Tátra utca 4, 1136 Budapest (a Jászai Mari tér közelében)

Részvételi szándékotokat, regisztrációval jelezhetitek itt: https://theta-tango.com/…/theta-tango-tanfolyam-10…/
Jelentkési határidő 2022. november 10.

Hetente egy alkalommal csütörtökön találkozunk 20:15-21:30. Időpontok: 2022 november 17 és január 26 között minden csütörtök este (kivétel dec 29).

Addig is, ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal: eva@theta-tango.com, vagy msg (Évi Tangó) üzenetben

Ajánlott Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a (tangó)zenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?

A táncteremben utcai cipővel belépni tilos. Kérlek hozzatok váltócipőt, vagy váltózoknit az órákra. Egyelőre nincsenek pandémiára korlátozó intézkedések érvényben, azonban ha ez változik azokat betartjuk.
Várlak szeretettel,
Benő Évi 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Théta-tangó Tangó és önismeret