Théta-Tangó Alaptanfolyam, 2017 november 22 (kezdés időpontja) – Theta-Tango

Théta-Tangó Alaptanfolyam, 2017 november 22 (kezdés időpontja)

 In aktualis

A théta-tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.
A théta-tangó módszerről tovább itt olvashatsz:
https://theta-tango.com/modszerek/theta-tango-2/
==============================
10 héten át, heti egy alkalommal, ugyanazon a napon 2,5-3 órára találkozunk. Az órák 18:30-tól kezdődnek. Helyszín: Lehel utca 5 szám, 1134 Budapest. Az órákon történő részvételhez szükséges bejelentkezni.
===============================
Ajánlott Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség és etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit érdemes (elsőre) meghallani a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, hogyan alakul ki a tangóban.
====================================
Bővebb info, jelentkezés: eva@theta-tango.com
A 10 alkalom 30 óra összesen 40 000 huf/fő. 2 részletben fizethető 1 és 6 alkalommal.

Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search