10 alkalmas Théta-Tangó Alaptanfolyam Egyedülállóknak 2019 november 21 és 2020 február 13 között – Theta-Tango

10 alkalmas Théta-Tangó Alaptanfolyam Egyedülállóknak 2019 november 21 és 2020 február 13 között

 In aktualis

Kedvesek,
Várlak szeretettel a páros, mozgás, tánc alapú önismereti órára.
Emberi kapcsolatokon keresztül tudunk fejlődni, így a páros mozgás órákon az argentin tangó elemein és erre ráhangoló gyakorlatokon keresztül sajátélményben lehet részed. Megértheted milyen a kapcsolatod a testeddel, a partnereddel, de leginkább önmagaddal.
****************
Bővebben a Théta-Tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.
**********************************************
Théta-Tangó alaptanfolyamot egyedülállóknak ajánlom. Hozhatsz partnerként, barátot magaddal, azonban fontos, hogy nem vagytok együttélésben vagy párkapcsolatban a partnereddel.
**********************************************
A théta-tangó módszerről tovább itt olvashatsz:
https://theta-tango.com/koncepcio/
***********************************************
Rólam bővebben itt:
https://theta-tango.com/bemutatkozo/
==============================
Első óra november 21-én kezdődik, 18:30-20:30 továbbá heti egy alkalommal találkozunk, mindig ugyanazon az estén, ugyanabban az órában. Összesen 10 alkalommal számoljatok, az eseményben felajánlott alkalmakat vehetitek alapnak. Az ünnepnapokat figyelemben vesszük.
***********************************************
Az órákon történő részvételhez szükséges bejelentkezni.
Kiscsoportos foglalkozás 8 személynek van hely, jelentkezés sorrendben tudlak fogadni. A tanfolyam teljes költsége 40 000 huf (kedvezményes ár 36 000 huf).
Regisztráció:
https://theta-tango.com/regisztracio/theta-tango-tanfolyam-10-alkalmas/
***********************************************
Addig is, ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal: eva@theta-tango.com, vagy msg üzenetben
===============================
Ajánlott Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?
====================================
“…mindaddig amíg mozgásban vagyok visz az áramlás, ha ebben az állapotban létezem hosszabb ideig, úgy egy önmagam mélyebb rétegéhez kapcsolódom. Ez a kapcsolat új érzéseket jelenít meg…innen indul a belső munka…ekkor a reakcióim másak lesznek: nem a berögzültek hanem az ösztönösek, itt látok rá arra az önmagamra aki az árnyékban létezik…”

Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search