4 alkalmas Párkapcsolati Önismereti Tréning – Theta-Tango

4 alkalmas Párkapcsolati Önismereti Tréning

 In aktualis

Időpontok: 06.17, 07.08, 08.05, 09.16

Önismereti munka párkapcsolat témában théta-tangó módszerrel. Test- és mozgás- orientált gyakorlatokon keresztül dolgozunk, leginkább szavak nélkül.

Kinek ajánlom a tréninget?

  • Párkapcsolati válságban élőknek,
  • Újrakezdéshez,
  • Zűrös párkapcsolati helyzetek megértésére,
  • Ha szeretnéd mélyíteni az intimitást a párkapcsolatodban,
  • Amennyiben azt észleled, hogy mindig ugyanazt a mintát ismétled a párkapcsolataidban.

BŐVEBBEN

Théta-tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok (minták) amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.

A napi kötelező feladataink egy olyan ritmust diktálnak ami, nem teszi lehetővé, vagy csak korlátozottan, hogy elég figyelmet adjak a páromnak. Sokszor, feszültek, stresszesek, kialvatlanok vagyunk így elkezdjük a környezetünket, vagy a szeretteinket okolni, habár legkevésbé szeretnénk.

Hogyan találjuk meg a közös hangot? Mi van, ha szavak nélkül, mozgással gesztusokkal kapcsolódunk? A kifejezésnek sokféle módja van, amit zsigerből, impulzusból, gesztusokból a testünkből közvetítünk az legtöbbször igaz! A gondolatok kifejezése szavakkal, ilyenkor háttérbe kerül. Aztán ismét megjelenik egy letisztultabb formában.

Lehet a párod “egy másik önmagát” ismered meg. A mozgás orientált gyakorlatok egy közös önismereti élményre hívnak, új kommunikációs lehetőség, új játszó-tér, ami arra szolgál, hogy saját történetek eljátsszátok, közelebb kerüljetek a valósághoz.

A tangó eszközeit alkalmazó mozgásélmény csoportban választ kaphatsz a saját kérdéseidre, felismerheted, saját működésed. Együtt, játékos, gyakorlatokban kipróbálhattok más működési formákat. A részvételhez mozgás, tánc ismeret nem szükséges. Elegendő a kíváncsiság, nyitottság.

“Amikor párban gyakorlunk gyakran a partner tükrözi vissza a valóságot, ha hibái vagy gyengeségeit véljük felfedezni az az evidens, hogy a partnertől érkezik, csak később értjük meg, hogy ezek minket tükröznek és aktuális helyzetet megértésére szolgálnak.”

A théta-tangó módszerről tovább itt olvashatsz:

https://theta-tango.com/koncepcio/

Időpontok hétfő este: június 17, július 8, augusztus 5, szept 16

Hétfő este: 18:30-21:30 Kényelmes öltözetben gyertek!

Csoport létszám: 8-10. Előzetes tánctudásra nincsen szükség

Hozzájárulás: 24000/fő 4 alkalom összesen 12 óra

Kérlek a részvételi szándékotokat jelezzétek: msg Benő Évi/email: eva@theta-tango.com

Várlak szeretettel,

Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Théta-Tangó: test- és mozgásközpontú önismereti módszer.#nőiség #kapcsolat #párkapcsolat