Párkapcsolati működéseink, 3 alkalmas Tréning Nőknek – Theta-Tango

Párkapcsolati működéseink, 3 alkalmas Tréning Nőknek

 In aktualis

Női csoportban olyan témák is előjönnek, amelyek a vegyes csoportban nem kapnak elég teret és figyelmet. A következő 3 alkalom arra hivatott, hogy csak a saját tested lelked dolgaival foglalkozhatsz “Te vagy az Első”. Az elmúlt 4 év munkájában azt tapasztalom, hogy: amikor megjelenik a polaritás a férfi partner szerepében akkor leginkább a Női oldalon a “szerep” kerül előtérben és a “személy” az élőségével, érzelmeivel, a félelmeivel együtt háttérbe szorul. Valójában ezek a dolgok választanak el attól, hogy teljes önazonosan megéljük a követő szerepet és megengedjük magunknak a tévedéseket is.

Témák: önmagamhoz kapcsolódni, érzelmi biztonság, szükségletek, impulzusok, bizalom, befogadás, együttműködés, partnerség.

A foglalkozáson, test és mozgás gyakorlatokat használunk leginkább szavak nélkül.

Kiket várok erre a foglalkozásra? Azokat a hölgyeket, akik test-figyelem és mozgáson keresztül tapasztalni, fejlődni szeretnének. Lehetsz táncos vagy nem, itt ez nem számít. Azonban, ha táncos vagy, sok megértést támogatást találhatsz abban, hogyan fejlesztheted a táncod önismerettel. Amennyiben nem vagy táncos úgy a test munkán, mozgáson keresztül, tapasztalhatod, hogyan lehet így önismeretre, test figyelemre szert tenni.

Május és június hónapokban három alkalommal találkozunk:

június 15, július 13, augusztus 10.

szombat reggel 9:00-13:00 óra között

kényelmes öltözetben gyertek, jógamatracot hozzatok magatokkal, füzetet és írószert is

Amennyiben úgy gondoljátok 4 óra alatt megéheztek, kérlek harapnivalót is hozzatok magatokkal. A tanfolyam, 12 óra ára: 24000 huf, jelentkezés: eva@theta-tango.com email címen vagy msg Benő Évi

Bármilyen kérdésed merül fel a témával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal,

Üdv:

Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

#párkapcsolat #párterápia #bodywork tánc és mozgásterápia