Egyéni Alkalmak – Theta-Tango

Egyéni Alkalmak

 In aktualis
Nem vagyunk egyformák, és nem vagyunk sem jók, sem rosszak. A két pólus bennünk van: a jó és a rossz, a nő és a férfi, a tettes és az áldozat, a fény és az árnyék. Ha magadba nézel, rájössz, hogy benned is megvan mindez, és ha tovább gondolkodsz, belátod, hogy bármikor átformálhatod magad. Megérted a rosszat, és rájössz, hogy a jóból lehet rossz, a rosszból pedig jó…. írja Müller Péter a Férfiélet, női sors könyvében…
Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. Mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el, és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó a párban gyakorlást alkalmazza, így gyakran a partner tükrén keresztül látható mindaz, ami megjelenik bennünk.
A Théta-Tangó párbeszéd nélküli kommunikációt használ, így kiválóan alkalmas a kognitív és más párterápiás terápiás módszerek kiegészítésére, mint gyakorlati módszer. Tisztábban megértjük egymást, ha a jelekre is figyelünk, a kimondott szavak mellett. A folyamatos együtt gyakorlás közös élményt ad a pároknak és segíti az egymáshoz közeledést, újrakapcsolódást, adott esetben az intimitás újra definiálását. A párunk a gyakorlatok során tükröt tart, így a visszatükrözés segíthet megérteni az aktuális állapotunkat. Nincsenek, játszmák, elkerülő viselkedések, aki gyakorol önmagát adja és a partnernek egy tiszta őszinte részével találkozhat. A gyakorlatok jellegének köszönhetően, -ami argentin tangó elemeket tartalmaz- egy új táncot ismerhet meg a gyakorló.
Az órán történő részvételhez semmilyen táncos vagy mozgás alapú előképzettség nem szükséges.
Az egyéni órák 5 alkalmasak, párban lehet jelentkezni, az időpontokat közösen egyeztetjük.
Jelentkezni msg (Evi Beno) üzenetben vagy mailben (eva@theta-tango.com) lehetséges.
Üdvözlettel,
Évi
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

théta-tangó