Szerepjáték pároknak – november 18, szombat 10:00-18:00 – Theta-Tango

Szerepjáték pároknak – november 18, szombat 10:00-18:00

 In aktualis

Ez az esemény PÁROKNAK szól. Egy teljes nap.

A jó kapcsolatnak rendje van, mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják; A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan, mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni. A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség; A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak. /Anna Lindbergh/

Tangó és Önismeret. Szerepek: férfi (vezet), nő (követ).
Hogyan találjuk meg a közös hangot? Mi van, ha szavak nélkül, mozgással gesztusokkal kapcsolódunk? A kifejezésnek sokféle módja van: amit zsigerből, impulzusból, testünkből közvetítünk az legtöbbször igaz! A szavak, a gondolatok, néha maradhatnak háttérben. Aztán ismét megjelenhetnek letisztultabb formában.

Lehet a párod “egy másik arcát” ismered meg. A napi kötelező feladataink egy olyan ritmust diktálnak ami, nem teszi lehetővé, vagy csak korlátozottan, hogy elég figyelmet adjunk a párunknak. Sokszor, feszültek, stresszesek, kialvatlanok vagyunk így elkezdjük a környezetünket, vagy a szeretteinket okolni, habár legkevésbé szeretnénk. A tangó eszközeit alkalmazó mozgásélmény csoportban választ kaphatsz a saját kérdéseidre, felismerheted saját működésed. Együtt, játékos, gyakorlatokban kipróbálhattok más működési formákat. A részvételhez mozgás, tánc ismeret nem szükséges. Elegendő a kíváncsiság, nyitottság (magadban) valami újnak a felfedezésére.

“Tangóban, amikor a szerepünkben (férfi, nő) gyakorlunk először a másik hibáit gyengeségeit véljük felfedezni. Csak később értjük meg, hogy ezek a hibák minket tükröznek és fontos információ tartalmuk van az ép aktuális helyzetet megértésére.”

Kényelmes öltözetben gyertek, váltó zoknit vagy gyakorló cipőt hozzatok. A foglalkozás 10:00-18:00 tart. (ebédszünet 13:00-14:00)
Kérem, részvételi szándékotok levélben jelezni:
eva@theta-tango.com
Teljes nap: 14000 huf/pár.

Várlak szeretettel!
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search