Théta-Tangó Alap – Egyedülállóknak -kezdés február 20. 18:30 – Theta-Tango

Théta-Tangó Alap – Egyedülállóknak -kezdés február 20. 18:30

 In aktualis

Kedvesek,

Várlak szeretettel a páros, mozgás, tánc alapú önismereti órára.

Emberi kapcsolatokon keresztül tudunk fejlődni, így a páros mozgás órákon az argentin tangó elemein és erre ráhangoló gyakorlatokon keresztül sajátélményben lehet részed. Megértheted milyen a kapcsolatod a testeddel, a partnereddel, de leginkább önmagaddal.

Bővebben a Théta-Tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.

Théta-Tangó alaptanfolyamot egyedülállóknak ajánlom. Hozhatsz partnerként, barátot magaddal, azonban fontos, hogy nem vagytok együttélésben vagy párkapcsolatban (van egy másik csoport, ahol külön párokkal foglalkozom)

A théta-tangó módszerről tovább itt olvashatsz:
https://theta-tango.com/koncepcio/

Rólam bővebben itt:
https://theta-tango.com/bemutatkozo/

Első alkalom: 2020 február 20.
Időpont: 18:30-20:30
Heti gyakorisággal találkozunk, csütörtökön összesen 10 alkalommal. Az ünnepnapokat figyelemben vesszük.

Az órákon történő részvételhez szükséges bejelentkezni.
Kiscsoportos foglalkozás 8 személynek van hely, jelentkezés sorrendben tudlak fogadni. A tanfolyam teljes költsége 40 000 huf (a jelenkezésedet 8000 huf előleg befizetésével erősítheted meg). Helyszínen az első alkalommal befizetéskor a tanfolyam költsége 44000 huf.

Regisztráció:
https://theta-tango.com/regisztracio/theta-tango-tanfolyam-10-alkalmas/

Addig is, ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal: eva@theta-tango.com, vagy msg üzenetben

Ajánlott Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?

“…mindaddig amíg mozgásban vagyok visz az áramlás, ha ebben az állapotban létezem hosszabb ideig, úgy egy önmagam mélyebb rétegéhez kapcsolódom. Ez a kapcsolat új érzéseket jelenít meg…innen indul a belső munka…ekkor a reakcióim másak lesznek: nem a berögzültek hanem az ösztönösek, itt látok rá arra az önmagamra aki az árnyékban létezik…”

Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

intimitás, ölelés