Théta-Tangó Alap Mindenkinek 2018 november 20 – 2019 február 5 – Theta-Tango

Théta-Tangó Alap Mindenkinek 2018 november 20 – 2019 február 5

 In aktualis

“…mindaddig amíg mozgásban vagyok visz az áramlás, ha ebben az állapotban létezem hosszabb ideig, úgy egy önmagam mélyebb rétegéhez kapcsolódom. Ez a kapcsolat új érzéseket jelenít meg…innen indul a belső munka…ekkor a reakcióim másak lesznek: nem a berögzültek hanem az ösztönösek, itt látok rá arra az önmagamra aki az árnyékban létezik…”

Théta-tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.

November 20-tól kezdődően, heti egy alkalommal találkozunk, mindig ugyanazon az estén, ugyanabban az órában (17:45-19:45). Összesen 10 alkalommal számoljatok, az eseményben felajánlott alkalmakat vehetitek alapnak. Az ünnepnapokat figyelemben vesszük, így december 18-tól-január 8 ig szünetelnek az órák.

Helyszín: Lehel utca 5 szám, 1134 Budapest. 29 kapucsengő
Az órákon történő részvételhez szükséges bejelentkezni.
10-12 személynek van hely, jelentkezés sorrendben tudlak fogadni.
A tanfolyam ára 40 000 huf (kedvezményes ár 36 000 huf)
Regisztráció:
https://theta-tango.com/regisztracio/theta-tango-tanfolyam-10-alkalmas/

Ajánlott Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?

FB esemény:https://www.facebook.com/events/493779074453407/

Addig is, ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal: eva@theta-tango.com
Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search