Théta-Tangó alap Pároknak 2018 november 20 – 2019 február 5. – Theta-Tango

Théta-Tangó alap Pároknak 2018 november 20 – 2019 február 5.

 In aktualis

A jó kapcsolatnak rendje van, 
mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják; 
A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan, 
mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni. 
A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség; A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak.
/Anna Lindbergh/

Théta-tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.

Erre a programra azokat várom akik együtt élnek valamilyen formában (párkapcsolat, házasság) és mintegy „párterápiának” vagy „közös-tánctanulásnak” fogjátok fel ezt a lehetőséget. Vagy egyszerűen a párkapcsolat egy újabb szintjére szeretnétek emelni pl. mélyíteni az intimitást, több minőségi időt tölteni együtt.

November 20-tól kezdődően, heti egy alkalommal találkozunk, mindig ugyanazon az estén, ugyanabban az órában (20:00-22:00). Összesen 10 alkalommal számoljatok, az eseményben felajánlott alkalmakat vehetitek alapnak. Az ünnepnapokat figyelemben vesszük, így december 19-január 7 között szünetel az óra.

Helyszín: Lehel utca 5 szám, 1134 Budapest. 29 kapucsengő
Az órákon történő részvételhez szükséges bejelentkezni.
10-12 személynek van hely, jelentkezés sorrendben tudlak fogadni.
A tanfolyam ára 40 000 huf (kedvezményes ár 36 000 huf)
Regisztráció:
https://theta-tango.com/regisztracio/theta-tango-tanfolyam-10-alkalmas/

Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?

FB esemény: https://www.facebook.com/events/324741711619592/

Addig is, ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal: eva@theta-tango.com
Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search