Théta-Tangó Alap Pároknak (április-június) – Theta-Tango

Théta-Tangó Alap Pároknak (április-június)

 In aktualis

Théta-tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok (minták) amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.
============================
Miért pároknak?
Elmúlt egy évben egyre gyakrabban jelentkeztek párok a vegyes óráimon. A tánc mellett egyértelműen egy igen erős „párkapcsolati terápiás jellegű folyamatok indultak el”. Szeretnék annak teret adni, hogy ezt külön csoportban tapasztaljátok. Sokan újragondolják a képzés alatt a párkapcsolatukat. Egy dolog biztos: vagy közelebb vagy távolabb kerültök egymáshoz. Fény derül arra, hogyan működtök együtt. A mindennapokban sokszor halogatunk, vagy nem szeretnénk ezt meglátni ;). Itt erre lehetőség nyílik.
=============================
A théta-tangó módszerről tovább itt olvashatsz:
https://theta-tango.com/koncepcio/
Rólam bővebben itt:
https://theta-tango.com/bemutatkozo/
==============================
Figyelem! Ez a csoport 9 alkalmas lesz. Tehát 9 alkalommal mindig kedd este 18:30-21:30 között találkozunk.
Helyszín: Lehel utca 5 szám, 1134 Budapest.
Ahhoz, hogy biztosítsd helyed a csoportban, szükséges a bejelentkezés. Max 5-6 pár.
===============================
Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség és etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit érdemes (elsőre) meghallani a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, hogyan alakul ki a tangóban.
====================================
Bővebb info, jelentkezés:
eva@theta-tango.com vagy FBmsg: Evi Beno
A 9 alkalom 27 óra összesen 36 000 huf/fő.
Két részletben fizethető 1. és 4. alkalommal.

Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search