Théta-Tangó alapok Pároknak – 10 alkalmas, kezdés február 12., 20:00 óra – Theta-Tango

Théta-Tangó alapok Pároknak – 10 alkalmas, kezdés február 12., 20:00 óra

 In aktualis

Théta-Tangó: test- és mozgásközpontú önismereti módszer.
Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.
**********************************************
Théta-tangó alaptanfolyamot lehet PÁRBAN vagy EGYEDÜL látogatni. Ez a tanfolyam azoknak szól akik a párjukkal szeretnék az órát látogatni. Ha egyedül jönnél akkor a másik csoportot ajánlom:
https://www.facebook.com/events/2209792269280301/
Akkor is jöhetsz órákra ha párkapcsolatban élsz és csak Te szeretnéd ezt a tapasztalást, akkor szintén a nempáros órát ajánlom.
**********************************************
A théta-tangó módszerről tovább itt olvashatsz:
https://theta-tango.com/koncepcio/
***********************************************
Rólam bővebben itt:
https://theta-tango.com/bemutatkozo/
==============================
Heti egy alkalommal találkozunk, mindig ugyanazon az estén, ugyanabban az órában. Összesen 10 alkalommal számoljatok, az eseményben felajánlott alkalmakat vehetitek alapnak. Az ünnepnapokat figyelemben vesszük.
**********************************************
Az órákon történő részvételhez szükséges bejelentkezni.
10-12 személynek van hely, jelentkezéseket érkezési sorrendben tudom fogadni. Ha beteltek a helyek azt kiírom FB eseményben, valamint válasz emailt küldök. (Az emailek gördülékenyebb kezelése végett, ha 2 munkanapon napon belül nem érkezett válaszemail a jelentkezésedre, kérlek nézd meg a SPAM mappában, ha ott sem találod, kérlek msg-en jelezd.)
************************************************.
A tanfolyam ára 40 000 huf (kedvezményes ár 36 000 huf)
Regisztráció: https://theta-tango.com/regisztracio/theta-tango-tanfolyam-10-alkalmas/
***********************************************
Kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal:
eva@theta-tango.com vagy msg
===============================
Ajánlott Tematika:
1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.
2.Tangó technika, zeneiség, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?
3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?
====================================
A jó kapcsolatnak rendje van,
mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják;
A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan,
mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni.
A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség; A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak.
/Anna Lindbergh/

Várlak szeretettel,
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search