Théta-Tangó Nyári Intenzív – 5 alkalom – Theta-Tango

Théta-Tangó Nyári Intenzív – 5 alkalom

 In aktualis

Théta-tangó test- és mozgásközpontú önismereti módszer. Testünkben, izomzatunkban, mozgásunkban ott van a történetünk, azok a kódok amelyek szerint működünk, így az érzelmi lenyomataink is. A mozgásgyakorlatokon keresztül ezekhez a kódokhoz jutunk el és az ehhez tartozó érzelmeinkhez, amelyek létezéséről sokszor nem veszünk tudomást. A théta-tangó mint mozgásközpontú önismereti módszer a párban gyakorlást alkalmazza. Így a partner tükrén keresztül látható, ami ép jelen van bennünk. Ráláthatunk állandóan ismétlődő mintáinkra, átalakíthatjuk őket.

Erre a programra azokat várom akik együtt élnek valamilyen formában (párkapcsolat, házasság) és mintegy „párterápiának” vagy „közös-tánctanulásnak” fogjátok fel ezt a lehetőséget. Vagy egyszerűen a párkapcsolat egy újabb szintjére szeretnétek emelni pl. mélyíteni az intimitást, több minőségi időt tölteni együtt.

Júliusban 5 alkalommal találkozunk, kedd estéken 18:30-20:30 között. Az órákon történő részvételhez szükséges bejelentkezni. 8 személynek, 4 párnak van hely, jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudom fogadni. A tanfolyam ára 20 000 huf. Addig is, ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal: eva@theta-tango.com

Ajánlott Tematika:

1.Testtudatosság: A tengely fogalma. Stabil tengely. A vezetés és a követés fogalma. Központ gyakorlatok. Kapcsolódás párban. Séta. Ölelés. Nyitott tartás. Zárt tartás.

2.Tangó technika, zeneiség, etikett: A séta technikai alapok. Kereszt. Forgások. Viselkedéstan. Hogyan kapcsolódjunk a tangózenéhez? Mit hallok ki a zenéből? Hogyan kapcsoljuk össze a zenét a vezetéssel, követéssel?

3.Energia gyakorlatok: Kapcsolatunk a föld-anyával. Az erő (központ) fogalma. Férfi/Női szerepek. Akaraterő megismerése. Szavak nélküli párbeszéd energia gyakorlatokkal. Ismerkedés saját belső zenénkkel. Intimitás fogalma. Érzelmek megélése, tudatosítása. Az áramlás fogalma. Bizalom férfi és nő között, Hogyan alakul ki mindez a tangóban? Hogyan használhatom a mindennapokban?

FB esemény: https://www.facebook.com/events/174683866816479/?event_time_id=174683870149812

A jó kapcsolatnak rendje van,

mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják;

A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan,

mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni.

A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség; A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak.

/Anna Lindbergh/

 

Várlak szeretettel,

Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

#nőiség #kapcsolat #párkapcsolat