Párkapcsolati Szerepjáték, május 5 – Theta-Tango

Párkapcsolati Szerepjáték, május 5

 In aktualis

A jó kapcsolatnak rendje van, mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják; A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan, mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni. A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség; A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak. /Anna Lindbergh/

Ez az esemény PÁROKNAK szól. Egy teljes nap.
A SZEREPJÁTÉK foglalkozás (tangó és önismeret) jó lehetőség Önmagunk és Partnerünk (élettársunk) mélyrehatóbb megismerésére, félreértések tisztázására, egymáshoz közelebb kerülni, tisztábban látni egymást, látni a lényegünket a tiszta szándékot és mindazt ami irányít. Megújítani a kapcsolatot egymás között. A foglalkozáson gyakorlatokon keresztül kapcsolódunk magunkhoz, majd a párunkhoz és megélhetjük a férfi, női minőségeinket, úgy ahogy nekünk a legtermészetesebb. Ráláthatunk azokra a dolgainkra amik távol tartanak önmagunktól és a párunktól. Erre hívlak titeket a Szerepjáték napon: játszva, előítéletek nélkül mozogjunk együtt és szerezzünk új élményeket ismereteket. A részvételhez semmilyen táncos előképzettség nem szükséges.

A foglalkozás május 5-én lesz.  10:00-18:00 tart. (ebédszünet 13:00-14:00)

Kényelmes öltözetben gyertek, váltó zoknit vagy gyakorló cipőt hozzatok.

Kérem, részvételi szándékotok levélben jelezni:
eva@theta-tango.com vagy msg (Evi Beno). A foglalkozás kiscsoportos, a jelentkezéseket mailek érkezési sorrendjében tudom fogadni.
Teljes nap: 15000 huf/pár.

Várlak szeretettel!
Benő Évi

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search