Visszajelzés tapasztalásból, egy férfi gondolatai 2. – Theta-Tango

Visszajelzés tapasztalásból, egy férfi gondolatai 2.

 In blog

A tangó vagy úgy általában a társas tánc számomra nagyon ismeretlen és bizonytalan terület volt mindig.

Korábbi önismereti tapasztalataim már bizonyították számomra, hogy a test-munkával, például a tánccal érdemes foglalkozni, szabadon megélni és kifejezni az érzelmeket, spontánan és energikusan teret adni az önkifejezésnek nagyon felszabadító, gyógyító. A théta-tangót az önismereti része miatt próbáltam ki, és örülök neki, mert túlléptem egy újabb korlátomon.

Engem mindenek előtt a szavakon túli őszinte kommunikáció fogott meg a tangóban. Hogy milyen az, amikor teljes test-tudattal, szívtől-szívig benne vagyunk a táncban, és milyen az, amikor fejből, egóból táncolunk. Vagy hogyan tudom előhívni tánc közben azt a férfi minőséget, ami lehetővé teszi a partneremnek, hogy a legteljesebben nő lehessen. És mivel a tangó tükör is, könnyebben látom a blokkokat is, ami a kapcsolódást akadályozza. Nagyon érdekes, hogy ebben a mikrokozmoszban is mennyire megjelennek hétköznapi félelmeim, az életemre jellemző negatív mintáim.

Ezeket a tapasztalatokat pedig jó volt átbeszélni, illetve a théta-tangó irányított feladataival feltérképezni, és egy védett térben kísérletezni korlátaimmal. Egy picit talán könnyebben kapcsolódok saját férfi minőségemhez és nyitottabb szívvel tudok tánc közben a másikra figyelni. De a legjobb, hogy nagyon örömteli tud lenni a tánc, annak ellenére, hogy milyen kevés egyelőre a tangó tudásom

Laci

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search